Vilka vi är

Engagency är den lilla byrån med det stora engagemanget. Vi erbjuder en rad tjänster inom content och språkvård, och lägger stort fokus på kundnöjdhet.

Jag som driver Engagency heter Ylva Munkhammar. Jag startade Engagency för att jag ville ta min kompetens och erfarenhet inom kommunikation till nästa nivå. Att kommunicera på ett engagerat sätt och att väcka engagemang hos andra genom kommunikation har jag stor erfarenhet av, och jag tror att just engagerande kommunikation blir allt viktigare i dagens kommunikationsbrus.

Därför valde jag att döpa företaget till Engagency (Engage + Agency).

Min bakgrund

Jag kommer närmast från den ideella sektorn där jag förutom insamling även har jobbat med kommunikation på olika sätt inom organisationen Hungerprojektet, bland annat som webbredaktör, nyhetsredaktör och skribent men även med pressreleaser, kampanjer, sociala medier och relationsmarknadsföring. Jag har även jobbat som skribent hos InsightLab, där jag bevakat och skrivit om ledarskap och HR-frågor.

Utbildning – Vidareutbildningar – Nätverk

Vintern 2010 tog jag kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm med inriktning på internationell ekonomi och finans. Sedan dess har jag gått ett antal vidareutbildningar, bland annat hos Snacka Snyggt (retorik), Wiminvest (personlig utveckling och ledarskap) och The Human Element (personlig utveckling och ledarskap). Jag har dessutom varit adept i Veckans Affärer/Novares mentorsprogram och är för närvarande aktiv medlem i nätverket KALI.

Vill du veta mer om mig och min bakgrund? Fråga på i valfri kanal!

Annonser